ברוכים הבאים

השמרים שלך יצליחו. תמיד!

מכירים את המשפט "החלות לא יצאו כ"כ טוב השבת…"?
חלות, לחם, ובעצם כל מאפי השמרים נתפסים כאתגר – לפעמים מוצלח מאד ולפעמים לא ממש…
חלקנו מתמודדים עם המשימה ומנסים לאפות לחם ועוגות בעצמנו,
אחרים מוותרים לגמרי על לחם ביתי ואיכותי יותר, בשביל להימנע מאכזבה.

אז מה עושים? איך אפשר לאפות בעצמי ולהצליח תמיד?
פשוט לומדים! כאשר נבין את פעולת השמרים ומה מטרת כל שלב במתכון,
כאשר נכיר את הטכניקות הטובות ביותר לעבודה ונתנסה בהכנה –
נוכל פשוט לאפות ולהצליח תמיד!

בקורס אפיית לחם ושמרים אינטרנטי
תלמדו את כל תורת השמרים באופן מסודר וברור.
תרכשו ידע, תתנסו במטבח הביתי שלכם, תחוו הצלחה באפייה,
והכי חשוב – תיהנו מלחם ומאפי שמרים מדהימים!
כל זה דרך המחשב, בזמן שנוח לכם ובלי לצאת מהבית.

מי אני?
אני עודד פישר, אופה וקונדיטור. את דרכי בעולם האפייה התחלתי בבוטיק "הלחם של תומר",
שם עבדתי כאופה וכמנהל ייצור והתמחיתי באפיית לחמים.
להשלמת הידע בתחום השמרים השתתפתי גם בקורס "מיקרוביולוגיה שימושית" באוניברסיטה העברית.

לפני 3 שנים הקמתי את "במיקסר – סדנאות קונדיטוריה ואפייה" ומאז אני מעביר סדנאות קונדיטוריה ניידות, בכל רחבי הארץ.

בנוסף לפעילות בשטח, אני מפתח את תחום לימוד הקונדיטוריה לקהל הרחב, גם באמצעות האינטרנט:
כתיבת בלוג אפייה, דיוור אלפי מנויים במייל שבועי, הנחיית וובינרים (שיעורים בשידור חי), בניית קורסים מקוונים ועוד.

כך מספרים התלמידים שלנו:
"מאוד נהניתי בקורס. הנקודה החשובה מבחינתי הייתה דווקא התיאוריה והסברת התהליכים הכימיים שמסביב. הקורס בהחלט מאוד העשיר את הידע שלי.
למרות התאוריה, גם הייתה בקורס הרבה טכניקה חדשה שלמדתי."
(אמיתי, ירושלים)

"הוובינר היה כרגיל מובנה, מחדש ומעניין. למרות שיחסית אני בקיאה בחומר מפני שעברתי אצלך גם סדנא וגם קורס לחם, הצלחת להפתיע ולהעשיר (אפילו ביום חמישי בלחץ השבת).
ישר כח ותודה רבה."
(נעמי, פדואל)

מה בקורס לחם ושמרים?
5 יחידות לימוד בוידאו ובכתב
כל יחידה כוללת שיעור וידאו עם הסברים מפורטים והדגמות + קובץ סיכום בכתב.

3 חודשי תמיכה מקצועית
לא יצא כמו שרציתם? נתקלתם בעיה? במהלך הלימוד ועד 3 חודשים תוכלו לפנות אלי בכל שאלה. אתן ליווי אישי וצמוד עד שתגיעו לתוצאה הרצויה!

הקורס פועל באתר אינטרנט ייחודי, הפתוח לנרשמים בלבד.
לאחר ההרשמה תקבלו גישה לכל התכנים, והקורס ישאר פתוח למשך 6 חודשים!


כל היתרונות בפעילות אחת!
- אתם לומדים שלב אחרי שלב, רואים בעיניים "איך זה צריך להיות", ומיישמים בקלות את כל מה שלמדתם.
– תיהנו ממבחר עצום של לחמים ומאפי שמרים מגוונים, שילוו אתכם בכל זמן: ביומיום, בשבת, בחג ובאירועים מיוחדים.
הקורס מותאם לציוד הביתי ולחומרים זמינים בלבד – כך שתוכלו להכין הכל בבית!
המידע נגיש לכם כל הזמן, אתם יכולים לשלב התנסות אישית תוך כדי תהליך הלמידה.
– תקבלו תמיכה מקצועית מלאה לכל אורך הדרך, עד שיצא כמו שאתם רוצים.
– תוכלו ליהנות מלחם טרי, בריא יותר, טעים הרבה יותר, שאפיתם במו ידיכם.
ללא מחויבות לשעות, ללא נסיעות מיותרות – אתם לומדים בקצב שלכם, בזמן שנוח לכם, ומבלי לצאת מהבית.

הנה טעימה ממה שסיפרו בוגרי "קורס לחם אינטרנטי":

"מאז שלמדתי אצלך בקורס הלחם, ב"ה הפסקתי לקנות לחם ואני אופה לחם מקמח מלא + תוספות וזה פשוט נפלא. היום אפיתי לחם כפרי לפי המתכון שלך, עשיתי כמות כפולה, את העיצוב עשיתי בשיטה של הבאגט ויצא פשוט נהדר וטעים."
(זהבה, קרני שומרון)

"תודה רבה על כל העזרה, ושנתת לי את ההזדמנות להעיז לשחק עם בצק שמרים.
מעולם לא אפיתי וזה תמיד הלחיץ אותי. כשיהיה לי יותר זמן אני אתחיל לשחק עם להכין בגטים…
שוב, המון תודה על הכל, אני חושב שמה שאתה עושה זה מעולה ומאחל לך המון בהצלחה."
(שימי, ארה"ב)

לחצו כאן להרשמה לקורס
וכבר עכשיו תוכלו להתחיל ללמוד!

ההשקעה שלך
מחיר הקורס רק 130 ₪ * 3 תשלומים
(סה"כ 390 ₪)

וזה עוד לא הכל…
הוספנו לכם 3 בונוסים שימושיים שישלימו את חבילת הלימוד:
1. נבחרת 12 מתכוני הלחם – מתכונים מקוריים למגוון לחמים, חלות ומאפי שמרים.
2. מדריך וידאו לעיצוב לחמים – כך תגוונו את כיכרות הלחם, קליעות החלה, לחמניות, בגאטים ועוד…
3. שאלות ותשובות בנושא שמרים – קובץ שאלות שנשאלתי על ידי תלמידים כולל תשובות מפורטות.

ויש גם אחריות מלאה של 'במיקסר':
אם אחרי 4 ימים של התנסות בלימוד החלטת מסיבה כלשהי שהקורס לא עונה על הציפיות
נחזיר לך את כל הכסף ללא שאלות!

 לחצו עכשיו להרשמה לקורס

 ותרגישו את ההבדל כבר בשבוע הקרוב…